07
May
09

dejecteD~~~pluss Fed-uP

muke aku: masam gler
layan lagu: terlanjur cinta (i prefer rossa wif faizal tahir)
 
gile ah.. aku nk jerit je rase… aku dh separe gilos dibuatnye
mate aku nak naik berpinar..
tgok aset² yg aku sdiri tatau rupebentuk.. yg byk gile.. zaman pak kadok pun ader..
lantak ar org nk ckp pe.. time keje aku g update blog..
coz aku dah tak tahan..
bygkan aku manage assets tp aku sdiri tatau apekebendenye..
dh ler byk gler assetnye.. dgn tak brtagging² punye lame..
malas sgt nk tag diorg neh.. aku pun tatau nape..
asset² yg zaman bile ntah.. still relevant ke???
kalu ikutkan nk aje aku dispose sume..
start balik ngan new assets n follow the procedures accordingly…
tp past is past.. nyesal tak gune..
aku yg cerdik trime je sgalenye.. so aku kene accept n redah jer..
mcmane la nk wat keje ngan ikhlas kalu tak suke..
sabar²kn diri je neh.. nti aku dh cool aku bole snyum balik..:)

nk jadi mcm bees yg comel² tuh..

nk jadi mcm bees yg comel² tuh..

 

 

Advertisements

0 Responses to “dejecteD~~~pluss Fed-uP”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


May 2009
M T W T F S S
« Jan   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: